Rotfrukter med krämig ostdipp

Rotfrukter med krämig ostdipp

Betyg

(12 st)

Underbart goda rotfrukter som rostats i ugnen. Servera med smakrik ostsås gjord på bara två ingredienser!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Ostdipp:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala rotfrukterna. Skär dem i tunna stavar. Lägg ut stavarna på ett bakplåtspapper på en plåt. Häll över smör-&rapsolja och blanda runt. Stek i mitten av ugnen tills de börjar få färg, ca 20 min. Salta och låt svalna på galler. Skär bort kanterna på osten, mosa den och blanda med gräddfil.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem