Rökt kalkonbröst med färskost

Rökt kalkonbröst med färskost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Salt och god lite lättare lunch som mättar gott. En perfekt sallad till buffébordet!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Ingefärsdressing:

  • 1 dl olja
  • 1½ msk vinäger
  • 1 msk honung
  • 1 tsk finriven färsk ingefära
  • salt och peppar

Gör så här:

Gör så här:

Skala, kärna ur och tärna äpplet. Grovhacka valnötterna. Blanda äpple, valnötter, cottage cheese och ingefära. Lägg ut kalkonskivorna och fördela fyllningen, rulla eller vik ihop. Servera med en sallad gjord på skalad, urkärnad och tärnad avokado och mango samt bladsallad. Vispa ihop dressingen och ringla den över salladen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem