Rökt kalkonbröst med färskost

Rökt kalkonbröst med färskost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Salt och god lite lättare lunch som mättar gott. En perfekt sallad till buffébordet!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Ingefärsdressing:

  • 1 dl olja
  • 1½ msk vinäger
  • 1 msk honung
  • 1 tsk finriven färsk ingefära
  • salt och peppar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala, kärna ur och tärna äpplet. Grovhacka valnötterna. Blanda äpple, valnötter, cottage cheese och ingefära. Lägg ut kalkonskivorna och fördela fyllningen, rulla eller vik ihop. Servera med en sallad gjord på skalad, urkärnad och tärnad avokado och mango samt bladsallad. Vispa ihop dressingen och ringla den över salladen.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag