Korvspett med ostpotatis och gurkröra

Korvspett med ostpotatis och gurkröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

Bästa korvmiddagen lagar du enkelt i ugnen på en och samma plåt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gurkröra:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär korven i bitar. Tvätta paprikorna och dela dem på mitten. Plocka ur kärnorna och skär paprikorna i bitar. Varva korv och paprika på spett. Lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Tvätta potatisen och skär den i 1 cm tjocka skivor. Lägg dem i rader på plåten och salta lätt. Blanda cottage cheese och ost i en bunke. Bred det på potatisen och strö över sesamfrön. Stek i mitten av ugnen ca 15 minuter tills spetten fått fin färg. Gör röran. Blanda cottage cheese med bostongurka och tacosås i en skål. Servera röran till.

Tips:

Ren skärbräda? En väl använd skärbräda blir ofta repig, och där är det lätt för smuts och bakterier att gömma sig. Diska alltid skärbrädan noga efter dig torka aldrig av den med disktrasan.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem