Zucchinipizza

Zucchinipizza

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(39 st)

Ljuvliga pizzor med zucchini, lök, oliver och pinjenötter att njuta till vardags eller till fest.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, Arla® smör-&rapsolja, salt och större delen av mjölet. Arbeta till en smidig deg. Låt degen jäsa övertäckt ca 30 min. Sätt ugnen på 250°. Skär löken i smala klyftor och zucchinin i skivor. Fräs det lätt i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta och krydda med peppar och oregano. Kavla ut degen till 2 stora eller 4 små tunna bottnar. Lägg över dem på bakplåtspapper på plåtar. Bred på tomatsåsen. Strö över 2/3 av osten. Lägg på zucchini, lök och oliver. Strö över resten av osten. Grädda i mitten av ugnen 10 - 15 min. Strö över pinjenötterna och lite oregano.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 915 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 82 g
  • Fett: 50 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag