Havresmulpaj

Havresmulpaj

Betyg

(415 st)

Havregryn i degen gör smulpajen extra knaprig och god - har du inte blåbär hemma går det bra med andra bär.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 450 g blåbär
  • ½ dl strösocker
  • 1 msk potatismjöl

Smuldeg:

Till servering:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Lägg blåbären i en ugnssäker form. Strö över socker och potatismjöl. Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Finfördela smöret i blandningen till en smulig deg. Fördela smuldegen över frukt och bär. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med vaniljsås.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem