Gravad lax med kavring

Gravad lax med kavring

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Syrliga och starka smaker piggar upp den gravade laxen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Skär kavringen i små tärningar och blanda med smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Skiva rädisorna tunt och lägg i kallt vatten så de håller sig krispiga. Häll av vattnet vid servering. Blanda crème fraiche med pepparrot, äppelmos och salt. Fördela crème fraiche, kavring och rädisor på laxen. Garnera med rom, citronskal och dill. Krydda med nymald svartpeppar.

Tips:

Stenbitsrom kan bytas ut mot forellrom.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem