
Burrito med kryddiga köttbullar
Fyll burriton med heta, kryddiga köttbullar, fräscha grönsaker och en klick matlagningsyoghurt. Perfekt för att variera tacomiddagen.
Ingredienser
Antal portioner
- 600 g nötfärs
- ½ dl ströbröd
-
1 dl Arla® mjölk
- ½ tsk malen spiskummin
- 3 msk chili seasoning mix
- 3 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella, rumstempererad
-
Arla® Svenskt Smör
- 4 tortillabröd
Till servering:
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Blanda ströbröd och mjölk och låt det svälla i ett par minuter. Tillsätt färsen och kryddorna. Blanda till en jämn smet. Forma kulor av osten, rulla in dem i färsen och forma till bullar. Stek dem runt om i smör i en stekpanna ca 5 min. Fyll burriton med köttbullarna och en sallad på t ex avocado, rödlök, färsk koriander, isbergssallad och några stänk citron. Toppa med en klick matyoghurt.
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut