Bönkräm med tomat och saffran

Bönkräm med tomat och saffran

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Recept på bönkräm som passar till bröd eller som sås till grillade grönsaker, kyckling eller fisk. Enkelt och gott med färdig crème fraiche.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Skär tomatköttet i grova bitar. Skala och grovhacka vitlöken. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Mixa bönor, tomat, vitlök och lite crème fraiche till en slät kräm i en matberedare eller med stavmixer. Tillsätt resterande crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem