Bönkräm med tomat och saffran

Bönkräm med tomat och saffran

Betyg

(0 st)

Recept på bönkräm som passar till bröd eller som sås till grillade grönsaker, kyckling eller fisk. Enkelt och gott med färdig crème fraiche.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Skär tomatköttet i grova bitar. Skala och grovhacka vitlöken. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Mixa bönor, tomat, vitlök och lite crème fraiche till en slät kräm i en matberedare eller med stavmixer. Tillsätt resterande crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem