Tarte fine med glöggsirap
45 min
•
Arbetstid: 20 min
Efterrätt
•
Äppelkaka och glögg i en tugga! En till, tack.
Ingredienser
|
Smördegsplattor, ca 17x8 cm
|
2 |
|---|---|
|
Äpple
|
1 |
|
Strösocker
|
2 tsk |
|
Malen kanel
|
½ tsk |
| 25 g | |
|
Blossa röd lättglögg
|
3 dl |
Till servering:
|
Vaniljglass
|
½ liter |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
115 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 2,8 % | 0,8 g |
| Fett: | 33,9 % | 4,4 g |
| Kolhydrater: | 48,3 % | 13,6 g |