Tarte fine med glöggsirap
45 min
•
Arbetstid: 20 min
•

Äppelkaka och glögg i en tugga! En till, tack.
Ingredienser
Smördegsplattor, ca 17x8 cm
|
2 |
---|---|
Äpple
|
1 |
Strösocker
|
2 tsk |
Malen kanel
|
½ tsk |
25 g | |
Blossa röd lättglögg
|
3 dl |
Till servering:
Vaniljglass
|
½ liter |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
115 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 2,8 % | 0,8 g |
Fett: | 33,9 % | 4,4 g |
Kolhydrater: | 48,3 % | 13,6 g |

