Stubbe med apelsinchoklad

Stubbe med apelsinchoklad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Choklad och apelsin är alltid en fantastisk smakkombination. Vår lättbakade stubbe blir en perfekt avslutning på middagen eller till kaffet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 6 port

  • 3 ägg
  • 1½ dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver

Fyllning:

Apelsinchokladtopping:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250º. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min. Strö socker över kakan och stjälp upp på ett nytt bakplåtspapper. Låt kallna. Vispa grädden med sockret och vänd ner cottage cheese. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop. Blanda ingredienserna till toppingen och bred över rulltårtan. Garnera ev. med syltat apelsinskal.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem