Stubbe med apelsinchoklad

Stubbe med apelsinchoklad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Choklad och apelsin är alltid en fantastisk smakkombination. Vår lättbakade stubbe blir en perfekt avslutning på middagen eller till kaffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 6 port

  • 3 ägg
  • 1½ dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver

Fyllning:

Apelsinchokladtopping:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 250º. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min. Strö socker över kakan och stjälp upp på ett nytt bakplåtspapper. Låt kallna. Vispa grädden med sockret och vänd ner cottage cheese. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop. Blanda ingredienserna till toppingen och bred över rulltårtan. Garnera ev. med syltat apelsinskal.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag