Renstek med ädelost och glöggfikon
20 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Härligt gott tilltugg till glöggen. Sött och salt i en oslagbar kombination!
Ingredienser
|
Kvibille® Ädel Glögg
|
140 g |
|---|---|
|
Röd lättglögg
|
2 dl |
|
Färska färska fikon
|
3 |
|
Blandade nötter t ex hasselnötter, pinjenötter, pistagenötter
|
½ dl |
|
Baguette
|
1 |
|
Rökt renstek
|
10 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
366 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,7 g |
| Protein: | 39,8 % | 35,8 g |
| Fett: | 27,3 % | 11,3 g |
| Kolhydrater: | 29,8 % | 26,9 g |