Renstek med ädelost och glöggfikon
20 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•

Härligt gott tilltugg till glöggen. Sött och salt i en oslagbar kombination!
Ingredienser
Kvibille® Ädel Glögg
|
140 g |
---|---|
Röd lättglögg
|
2 dl |
Färska färska fikon
|
3 |
Blandade nötter t ex hasselnötter, pinjenötter, pistagenötter
|
½ dl |
Baguette
|
1 |
Rökt renstek
|
10 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
366 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 39,8 % | 35,8 g |
Fett: | 27,3 % | 11,3 g |
Kolhydrater: | 29,8 % | 26,9 g |

