Rabarbergazpacho med dillklick
20 min
Buffé
Förrätt
•
Gazpacho med rabarber och dill är jättegott som förrättssoppa. Servera gärna en klick gräddfil samt sötsalta skorpor till.
Ingredienser
|
Gul paprika
|
1 |
|---|---|
|
Gurka
|
1 |
|
Tomater
|
2 |
|
Rabarber stjälkar
|
2 |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Rapsolja
|
1 msk |
|
Honung
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
| 2 dl | |
|
Hackad färsk dill
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
134 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 9,7 % | 3,2 g |
| Fett: | 64,8 % | 9,8 g |
| Kolhydrater: | 25,5 % | 8,4 g |