Piroger med kalkon och fetaost
30 min
Mellanmål
Frysbar
•
Piroger gör du snabbt och enkelt med färdig pizzadeg och går utmärkt att frysa och värma upp. Pirogerna blir saftiga och goda med både KESO® Cottage cheese och ost i fyllningen.
Ingredienser
|
Pizzadeg à 400 g
|
1 |
|---|---|
|
Rökt kalkon i skivor
|
150 g |
| 150 g | |
| 1½ dl | |
|
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
146 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 31,1 % | 11,2 g |
| Fett: | 34,5 % | 5,7 g |
| Kolhydrater: | 34,4 % | 12,4 g |