Oxfiléspett i sås
30 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Tillbehör
•

Lyxiga spett att servera på buffébordet! Enkla och kan till stor del förberedas dagen innan.
Ingredienser
Oxfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
1 msk |
Glaze:
2 msk | |
Finhackad färsk persilja
|
½ dl |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Sås:
2 dl | |
Skånsk senap
|
1 msk |
Torkad dragon
|
2 tsk |
Flytande honung
|
½ tsk |
Salt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
½ krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
175 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 39,9 % | 17,2 g |
Fett: | 55,5 % | 11 g |
Kolhydrater: | 4,6 % | 2 g |

