Kyckling med texmexdipp

Kyckling med texmexdipp

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(20 st)

Kycklingben med knaprigt skal dippas i sås med sting. Räkna med stor åtgång.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dippsås:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Krossa chipsen. Ta ev bort skinnet på kycklingbenen. Pensla med smör- &rapsolja, salta och rulla dem i krosset. Lägg kycklingbenen på en plåt med bakplåtspapper. Skär potatisarna i klyftor. Ställ dem bredvid kycklingen på plåten. Stek i mitten av ugnen 25– 30 min. Blanda matyoghurt och tacosås. Vira folie om kycklingbenen, och dippa med potatis och grönsaksstavar i såsen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem