Kokt torsk med bouillabaisseyoghurt
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Snabblagad finsmakarfisk med franska örter som lyfter smaken.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
600 g |
|---|
Sås:
|
Fänkål
|
½ huvud |
|---|---|
|
Röd paprika
|
½ |
|
Tomat
|
1 |
|
Färsk röd chili
|
¼ |
|
Vitt vin
|
1 dl |
| 4 dl | |
|
Saffran
|
1 pkt |
|
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
|
Tomatpuré
|
1 msk |
|
Paprikapulver
|
1 tsk |
|
Olivolja
|
3 msk |
|
Sötstark senap
|
3 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
462 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 27,6 % | 31,4 g |
| Fett: | 56 % | 29,3 g |
| Kolhydrater: | 12,7 % | 14,4 g |