Fisk med apelsin och timjan

Fisk med apelsin och timjan

Betyg

(77 st)

Festlig fisk, underbart smaksatt med apelsinskal och färsk, hackad timjan. För extra lyx - toppa med några fina hummerstjärtar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 msk hackad färsk timjan

Saffranssås:

Gör så här:

Gör så här:

Dela fisken i åtta portionsbitar. Salta och peppra runt om. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Smält smöret och rör ner pressad vitlök, apelsinskal och timjan. Fördela det över fisken. Skala räkorna. Vispa ihop crème fraiche och vin i en kastrull. Hit kan man förbereda. Sätt ugnen på 150°. Ställ in formen i mitten av ugnen 12–15 min. Koka upp såsen. Ta ut fisken och häll av ev vätska. Häll såsen runt fisken och lägg på räkorna och garnera med timjan.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem