Vårgrön fläskfilé
6 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Fläskfilé är ett säkert kort. Här i gott sällskap med bladspenat och annat grönt i såsen.
Ingredienser
|
Fläskfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Peppar
|
1 krm |
| 1 msk | |
| 2 dl | |
|
Kalvfond
|
1 msk |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Färsk eller fryst bladspenat
|
125 g |
|
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
|
Hackad färsk dill
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Köttet kan stekas i förväg.
Näringsvärden, per port
Energi:
342 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,9 g |
| Protein: | 33,4 % | 28,1 g |
| Fett: | 64,1 % | 24,8 g |
| Kolhydrater: | 2,5 % | 2,1 g |