Hallonglass med kvarg

Hallonglass med kvarg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Suveränt god hallonglass! Med hemlagad kolasås, bär och nötter på toppen blir denna hallonglass en given succé på kalaset!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kolasås:

Gör så här:

Gör så här:

Vispa äggulor och honung pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Blanda äggsmet, vispgrädde och kvarg. Häll smeten i en form och frys minst 3 tim eller kör den i en glassmaskin. Koka grädde, sirap och socker simmigt, ca 10 min. Vispa i smöret mot slutet.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 745 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 62 g
  • Fett: 50 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem