Rödbetor på spett med rosmarinsås
1 tim
Buffé
•

Svensk höstprimör i tapasstil. Kul som vintilltugg, god på buffén.
Ingredienser
Rödbetor
|
500 g |
---|---|
Olivolja
|
2 tsk |
Strimlad bladpersilja
|
1 msk |
Hackad färsk gräslök
|
1 msk |
Sås:
2 dl | |
Riven färsk ingefära
|
1 msk |
Hackad färsk rosmarin
|
½ tsk |
Salt
|
1 krm |
Strösocker
|
2 krm |
Gör så här
4 stora rödbetor kan bytas ut mot 12 stycken små
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
135 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 12 g |
Fett: | 9 g |

