Rabarbergazpacho med dillklick

Rabarbergazpacho med dillklick

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(17 st)

Gazpacho med rabarber och dill är jättegott som förrättssoppa. Servera gärna en klick gräddfil samt sötsalta skorpor till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 gul paprika
  • 1 gurka
  • 2 tomater
  • 2 rabarber stjälkar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk salt
  • 2 dl Arla® ekologisk gräddfil Ekologisk Gräddfil 12%
  • 1 dl hackad färsk dill

Gör så här:

Gör så här:

Dela och kärna ur paprikan. Skär grönsakerna i mindre bitar och mixa dem fint med olja och honung i mixer eller matberedare. Smaka av med salt. Ställ kallt. Blanda gräddfilen med dill, smaka av med salt.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 140 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem