Fryst blåbärsfluff

Fryst blåbärsfluff

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

En lätt dessert i ordets alla bemärkelser! Går bra att frysa in för att servera vid rätt tillfälle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Blanda blåbär och kvarg. Vispa vitorna till hårt skum. Tillsätt sockret och fortsätt vispa några min. Blanda kvarg, äggvita och limeskal. Häll upp i 4 portionsglas eller formar. Låt stå i frys ca ½ tim. Garnera med blåbär och ev rivet limeskal.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 140 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 1 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag