Fryst blåbärsfluff

Fryst blåbärsfluff

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

En lätt dessert i ordets alla bemärkelser! Går bra att frysa in för att servera vid rätt tillfälle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Blanda blåbär och kvarg. Vispa vitorna till hårt skum. Tillsätt sockret och fortsätt vispa några min. Blanda kvarg, äggvita och limeskal. Häll upp i 4 portionsglas eller formar. Låt stå i frys ca ½ tim. Garnera med blåbär och ev rivet limeskal.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 140 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 1 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag