Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(350 st)

45 min

Syrlig rabarber under ett knäckigt havrekrisp smakar himmelskt gott. Den här pajen är riktigt snabblagad, servera den gärna med vaniljsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg rabarbern i en pajform. Blanda smör, mjöl, havregryn och socker till en grynig deg. Ringla sirapen över rabarbern och smula över degen. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min. Vispa vaniljvispen och servera till pajen.

Näringsvärden, per bit inkl vaniljvisp

  • Energi: 245 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 32 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem