Saffranspotatissallad med pepparrot
•

Godare potatissallad får man leta efter. Pepparrot och dijonsenap ger extra sting! Och aningen honung rundar av.
Ingredienser
Potatis
|
750 g |
---|
Dressing:
2 dl | |
Saffran à 0,5 g
|
1 pkt |
Färskriven pepparrot
|
2 msk |
Dijonsenap
|
1 msk |
Flytande honung
|
2 msk |
Salt
|
½ tsk |
Garnering:
Bladpersilja
|
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
251 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,3 g |
Protein: | 8,3 % | 5,1 g |
Fett: | 24,3 % | 6,9 g |
Kolhydrater: | 67,4 % | 41,7 g |

