Saffranspotatissallad med pepparrot

Saffranspotatissallad med pepparrot

Godare potatissallad får man leta efter. Pepparrot och dijonsenap ger extra sting! Och aningen honung rundar av.

Ingredienser

Potatis
750 g

Dressing:

2 dl
Saffran à 0,5 g
1 pkt
Färskriven pepparrot
2 msk
Dijonsenap
1 msk
Flytande honung
2 msk
Salt
½ tsk

Garnering:

Bladpersilja

Gör så här

  • Koka potatisen och låt den svalna. Skala och skär den i bitar.
  • Rör ihop ingredienserna till dressingen i en bunke. Rör ner potatisen och blanda väl.
  • Garnera med persilja vid servering.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

251 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 4,3 g
Protein: 8,3 % 5,1 g
Fett: 24,3 % 6,9 g
Kolhydrater: 67,4 % 41,7 g
https://www.arla.se/recept/saffranspotatissallad-med-pepparrot/