Piroger med kalkon och fetaost

Piroger med kalkon och fetaost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(41 st)

Piroger gör du snabbt och enkelt med färdig pizzadeg och går utmärkt att frysa och värma upp. Pirogerna blir saftiga och goda med både cottage cheese och ost i fyllningen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Finstrimla kalkonköttet och blanda med smulad ost, cottage cheese, persilja, salt och peppar. Kavla ut degen lätt på mjölad bänk. Skär ut 16 jämnstora rutor. Fördela röran mitt på 8 av rutorna. Lägg på resten av degrutorna och nyp till kanterna väl. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Servera med t ex gurkstavar och morötter.

Näringsvärden, per per st

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem