Marinerade russin till ost

Marinerade russin till ost

Betyg

(0 st)

Russin som marineras med citron, ingefära och sirap blir perfekt som aptitretare tillsammans med en god ost. Förbered genom att marinera russinen dagen innan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ dl russin gärna blandade sorter
  • rivet skal och pressad saft av 1 citron
  • 1 krm malen ingefära
  • 1 tsk vit sirap
  • ca 200 g lagrad Arla Grevé® Grevé® 28% SB

Gör så här:

Gör så här:

Häll kokande vatten över russinen och låt dem stå ca 5 min. Låt russinen rinna av. Blanda dem med citronsaft, ingefära och sirap. Låt russinen marinera minst 1 tim, gärna över natten. Skär osten i kuber. Servera russinen och osten i skålar med tandpetare eller trä upp dem direkt på tandpetare. Strö över rivet citronskal.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem