Marinerade russin till ost

Marinerade russin till ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Russin som marineras med citron, ingefära och sirap blir perfekt som aptitretare tillsammans med en god ost. Förbered genom att marinera russinen dagen innan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ dl russin gärna blandade sorter
  • rivet skal och pressad saft av 1 citron
  • 1 krm malen ingefära
  • 1 tsk vit sirap
  • ca 200 g lagrad Arla Grevé® Grevé® 28% SB

Gör så här:

Gör så här:

Häll kokande vatten över russinen och låt dem stå ca 5 min. Låt russinen rinna av. Blanda dem med citronsaft, ingefära och sirap. Låt russinen marinera minst 1 tim, gärna över natten. Skär osten i kuber. Servera russinen och osten i skålar med tandpetare eller trä upp dem direkt på tandpetare. Strö över rivet citronskal.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem