Toast med ädelost och grön tapenade

Toast med ädelost och grön tapenade

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Toast med ädelost och jättegod, hemlagad tapenade. Enkelt och jättegott tilltugg till drinken, framför TV:n eller på bufféen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Grön tapenade:

  • 350 g gröna oliver med citron
  • 1 kruka färsk basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk kapris
  • ½ dl olivolja

Gör så här:

Gör så här:

Låt oliverna rinna av väl. Plocka bladen från basilikan. Skala vitlöken. Lägg oliver, basilikablad, vitlök, kapris, och olivolja i en mixer. Mixa till en slät kräm. Lägg upp tapenade och skivor av Castello blue på rostat eller smörstekt lantbröd.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem