Stekta äpplen med apelsin och vaniljsås

Stekta äpplen med apelsin och vaniljsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Snabbare än en äppelpaj - och minst lika gott - blir det med stekta äpplen med rivet skal av apelsin. En superenkel efterrätt med färdig vaniljsås.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skala, kärna ur och skiva äpplena. Lägg dem i en ugnssäker form. Häll över apelsinsaften och strö över apelsinskal, mjöl och socker. Hyvla över kylskåpskallt smör med osthyvel. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med lättvispad vaniljvisp.

Skriv ut

Källa: