Rökt lammfiol med spenatyoghurt

Rökt lammfiol med spenatyoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Full med järn och spetsad med vitlök blir spenatyoghurten en klar favorit bland Karl Alfreds vänner och ett utmärkt tillbehör till rökt lammfiol.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

  • 400 g rökt lammfiol

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Pressa vattnet ur spenaten. Hacka den grovt. Smaksätt yoghurten med vitlök, salt och peppar. Rör ner spenaten. Lägg upp köttet på ett stort fat tillsammans med grönsaker och servera såsen och klyftpotatisen till.

Tips:

Rökt lammfiol kan bytas ut mot rökt renstek i tunna skivor.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem