Rökt lammfiol med spenatyoghurt

Rökt lammfiol med spenatyoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Full med järn och spetsad med vitlök blir spenatyoghurten en klar favorit bland Karl Alfreds vänner och ett utmärkt tillbehör till rökt lammfiol.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

  • 400 g rökt lammfiol

Sås:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Pressa vattnet ur spenaten. Hacka den grovt. Smaksätt yoghurten med vitlök, salt och peppar. Rör ner spenaten. Lägg upp köttet på ett stort fat tillsammans med grönsaker och servera såsen och klyftpotatisen till.

Tips:

Rökt lammfiol kan bytas ut mot rökt renstek i tunna skivor.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag