Parmaskinka med rucolasås

Parmaskinka med rucolasås

15 min Buffé Förrätt
Goda rullar med parmaskinka och paprika. Jättegott med den fräscha rucolasåsen till.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Finhacka eller mixa rucolasalladen men spara några blad till garnering. Blanda försiktigt med crème fraiche, vitlök, ost, salt och peppar.
  • Kärna ur paprikorna och skär varje paprika i minst 8 strimlor. Linda en skinkskiva runt varje paprikabit.
  • Lägg upp på fat tillsammans med tomater och rucolasallad. Servera såsen till.
Klart!
Tips:

Parmaskinka kan bytas ut mot annan lufttorkad skinka.

Ingredienser

Parmaskinka
16 skivor
Gula paprikor
2
Körsbärstomater
250 g
Sås:
Rucola
2 förp
4 dl
Pressad vitlöksklyfta
1
2 dl
Salt
1 tsk
Vitpeppar
1 krm