
Parmaskinka med rucolasås
Goda rullar med parmaskinka och paprika. Jättegott med den fräscha rucolasåsen till.
Ingredienser
Receptet gäller för 16 st
- 16 skivor parmaskinka
- 2 gula paprikor
- 250 g körsbärstomater
Sås:
- 2 krukor rucola
-
4 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
- 1 pressad vitlöksklyfta
-
2 dl riven Arla Präst®
- 1 tsk salt
- 1 krm vitpeppar
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Finhacka eller mixa rucolasalladen men spara några blad till garnering. Blanda försiktigt med crème fraiche, vitlök, ost, salt och peppar. Kärna ur paprikorna och skär varje paprika i minst 8 strimlor. Linda en skinkskiva runt varje paprikabit. Lägg upp på fat tillsammans med tomater och rucolasallad. Servera såsen till.
Tips:
Parmaskinka kan bytas ut mot annan lufttorkad skinka.
Tips:
Parmaskinka kan bytas ut mot annan lufttorkad skinka.
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut