Oxfiléspett i sås

Oxfiléspett i sås

Betyg

(21 st)

Lyxiga spett att servera på buffébordet! Enkla och kan till stor del förberedas dagen innan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Glaze:

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i halvor. Salta och peppra. Bryn dem runt om i smör-&rapsolja i en stekpanna. Låt dem kallna. Rör ihop glazen. Trä upp köttet på 8 spett. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Pensla över glazen. Blanda crème fraiche, senap, dragon, honung, salt och peppar. Hit kan man förbereda. Sätt ugnen på 250°. Värm köttet i övre delen av ugnen ca 5 min. Värm såsen under omrörning. Häll såsen i 8 koppar eller glas, ställ ett spett i varje.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem