Kräftröra på ugnsstekt potatis

Kräftröra på ugnsstekt potatis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Det här kan man kalla en svensk tapas!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kräftröra:

  • 250 g KESO® cottage cheese Cottage Cheese Naturell 4%
  • ½ dl finhackad färsk dill
  • 50 g röd kaviar
  • 1 dl skalade kräftstjärtar
  • 1 tsk pressad citron
  • örtsalt
  • vitpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225º. Tvätta potatisarna noga och skiva dem i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla potatisen med smör på båda sidor och stek i mitten av ugnen ca 10 min, vänd och stek 5 min till. Blanda cottage cheese med dill och halva burken kaviar. Hacka kräftstjärtarna och blanda ner dem. Smaka av med citron, örtsalt och peppar. Servera potatisskivorna med kräftröran. Garnera gärna med resterande kaviar och ev. en dillkvist och citron.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem