Ananas med varm anissås

Ananas med varm anissås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Efterrätt med ananas och en spännande och underbart god sås med smak av kardemumma och stjärnanis.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Stöt stjärnanis och kardemummakärnor. Blanda crème fraiche med råsocker, stjärnanis och kardemumma i en liten kastrull. Låt koka ihop några min. Ta såsen från värmen och rör ner vaniljsocker. Servera såsen varm till ananasskivorna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 120 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem