Veckomatsedel Budget

Här är veckans budgetrecept!

Måndag 18-07-16
Cornflakesfisk

Huvudrätt: Cornflakesfisk

Panerad cornflakesfisk - en kul variant av mandelfisken som så många gillar. Frasigt och gott till vardags med potatis och grönsaker.

Tisdag 18-07-17
Pasta med rostad vitlök och karljohan crème fraiche

Huvudrätt: Pasta med rostad vitlök och karljohan crème fraiche

Pasta med spenat och rostad vitlök i en ljuvlig sås på crème fraiche som är smaksatt med karljohansvamp, timjan och citron. Underbart god!

Onsdag 18-07-18
Köttfärsspett med bearnaise

Huvudrätt: Köttfärsspett med bearnaise

Köttfärsspett med lite dijon som ger sting. Servera spetten med bearnaisesås och en god potatisrätt eller sallad.

Torsdag 18-07-19
Skinkpaj med färskost och spenat

Huvudrätt: Skinkpaj med färskost och spenat

Skinka och spenat passar bra tillsammans med senap och honung. Servera pajen med en fräsch grönsallad.

Fredag 18-07-20
Fläskfilé med ingefära- och chilipotatis

Huvudrätt: Fläskfilé med ingefära- och chilipotatis

Fläskfilé i ugn med asiatiska smaker, där ingefära, chili och vitlök ger extra god smak. Serveras med potatismos på ett nytt och spännande sätt.

Lördag 18-07-21
Italiensk pastapanna med salsiccia

Huvudrätt: Italiensk pastapanna med salsiccia

Variera pasta och italiensk korv med en enkel och snabb smaksättning. Pastapanna är en perfekt middag till vardags när tiden är knapp.

Halloncheesecake i glas

Efterrätt: Halloncheesecake i glas

Cheesecake i glas? Javisst - smal är den också! Enkel cheesecake som du rör ihop på några minuter!

Söndag 18-07-22
Gremolatafisk med tomatsallad och basilikaröra

Huvudrätt: Gremolatafisk med tomatsallad och basilikaröra

Lättlagad fisk med festlig gremolata som serveras med en fräsch tomatsallad med risoni – pastan som även kallas det italienska riset. Tunna fiskfiléer kan även rullas till fina rulader.

Bär på havrebotten

Efterrätt: Bär på havrebotten

En riktigt god paj, gjord på havrebotten, och toppad med härligt smakrika och somriga bär - enkelt och jättegott! Pajskalet kan du göra i förväg och spara tid. Du kan också variera vilka färska bär som ska vara i pajen.