Makaronipudding

Makaronipudding

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(201 st)

God och mättande makaronipudding som räcker till många! Rester blir perfekt till lunch dagen efter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skär purjolöken och de frysta rotsakerna i strimlor. Skiva korven. Fräs allt i smör i en stekpanna.
  3. Rör ner de kokta makaronerna och smaksätt med rosmarin, salt och peppar. Häll det i en smord ugnssäker form.
  4. Vispa ihop ägg och gräddmjölk. Häll det i formen. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 min.

Tips:

De frysta höstgrönsakerna kan även bytas ut mot strimlade, förvällda rotsaker.

Näringsvärden, per

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag