Ostbakad fänkål med skinka

Ostbakad fänkål med skinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Gott med bara fyra ingredienser! Fänkålen kan bytas ut mot färsk vitkål i klyftor.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Dela fänkålen i fjärdedelar. Koka dem i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt rinna av. Linda en skinkskiva runt varje fänkål. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Ringla över såsen och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen 10-12 min.

Skriv ut

Källa: