Räksoppa
Nytt

Räksoppa

Huvudrätt Förrätt
En krämig och smakrik räksoppa är alltid lika festligt att bjuda på! Väldigt mycket av räksmaken sitter i skalt, vi kokar därför en buljong på rostade räkskal och rotfrukter. Sedan silas buljongen av och smaksätts med cayennepeppar, vitt vin och vispgrädde. Toppa gärna din räksoppa med olika sorters färska örter.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per portion

Energi:

357 kcal

Protein: 17 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 30 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum