Fisksoppa med fänkål och saffran - Recept | Arla
Fisksoppa med fänkål och saffran

Fisksoppa med fänkål och saffran

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(61 st)

En smakrik och krämig fisksoppa med både färsk fänkål och fänkålsfrön. Den är lätt- och snabblagad och passar bra när man många.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skär fisken i bitar. Skiva purjolöken. Finstrimla fänkålen. Fräs lök och fänkål i smör i en stor gryta.
  2. Tillsätt saffran och fänkålsfrön och låt fräsa med 1-2 min. Häll ner tomater, grädde, vatten och fiskfond.
  3. Koka upp och lägg ner fisken. Låt koka på svag värme 4-5 min. Smaka ev av med salt. Servera med bröd.

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 525 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa: