Fiskgratäng med purjolök, morot och fänkål

Fiskgratäng med purjolök, morot och fänkål

Betyg

(119 st)

Snabb och enkel fiskgratäng med en krämig, god sås smaksatt med rostad vitlök och timjan. Gott med potatis eller ris till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Skala moroten. Skiva den, purjolök och fänkål tunt. Vispa ihop och koka upp crème fraiche, grädde och mjöl. Lägg ner rotsakerna och låt koka ca 5 min. Häll såsen över fisken och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem