Grönkål

Grönkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(145 st)

Grönkål är ett fantastiskt gott tillbehör och samtidigt späckad med nyttiga vitaminer. Den här citronsmakande grönkålen är så god att du kan äta den hela vintern lång.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Repa grönkålen från stjälkarna och strimla bladen grovt. Koka upp vatten och buljongtärning i en stor kastrull. Lägg i kålen och koka ca 20 min tills det mesta av vattnet kokat in. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i smör i en stekpanna. Lägg lök, crème fraiche och citronskal i kastrullen med kål. Rör om och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem