Pasta med grönkål- och ostsås

Pasta med grönkål- och ostsås

Betyg

(21 st)

Vegetarisk pasta som går fort att laga. Solroskärnorna adderar både smak och krisp.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Tina grönkålen och krama ur vätskan. Lägg gräddmjölk, grönkål och fond i en kastrull, låt koka upp och pressa i vitlöken. Koka på svag värme under omrörning ca 3 min. Tillsätt osten och rör om. Salta och peppra. Blanda grönkål- och ostsåsen med pastan. Strö över solroskärnor.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 60 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem