Grönkålschips

Grönkålschips

Betyg

(11 st)

30 min

Riktigt frasiga och goda grönkålschips, lika enkla att göra som att äta upp. Rosta i ugnen med olja och smör. Salta och servera som snacks eller tillbehör.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 5 dl

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt svalna. Riv av de tunna grönkålsbladen från stammen och bryt ner i mindre bitar. Blanda grönkål, smör och salta. Lägg hälften på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugn ca 10 min tills kålen är krispig. Upprepa med resterande kål.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 300 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem