Arla

100 år Tillsammans!

Ägt av svenska Arlabönder - Sedan 1915 - 

DET BLIR KALAS!

Kalas, fest eller party. Oavsett vad du väljer att kalla det så ger vi dig här receptet för att skapa just DITT eget kalas. Alltifrån hur du lyckas med att planera kalaset och tillhörande tårtor, till roliga lekar och festliga recept. Och mycket annat smått och gott för såväl stora som små. 

Lyckas med kalaset

FIRA MED TÅRTA

Hurra, hurra, hurra! Att servera tårta känns alltid lite festligt. Och livet är fullt av tillfällen att fira i stort som smått. Så ta chansen att bjuda på tårta. Det finns en tårta för alla smaker och tillfällen. Här bjuder vi på alla tänkbara sorter som passar både barn och vuxna - bara att baka och smaka!

årtor för alla tillfällen

Fira mer och våga göra det enkelt. Det finns nästan alltid något att fira om man är sugen på att fixa ett kalas eller fest. Och så har vi alla mathögtider under året, både svenska och utländska. Och så alla födelsedagar, skolavslutningar, student, bröllop, mors och fars dagar och andra högtidliga tillfällen.

mat för festliga tillfällen

TIPS OCH IDÉER TILL BARNKALASET

Kalassugen men kanske tröttnat på fiskdamm? Här hittar du massor av inspiration och tips på hur du fixar bästa barnkalaset. Vi har dukat upp med allt ifrån roliga teman och lekar till festliga tårtor, glass och kakor. 

Bästa tipsen för barnkalaset