Arla

100 år Tillsammans!

Ägt av svenska arlabönder - Sedan 1915 - 

NU FIRAR VI 100 ÅR TILLSAMMANS!

I år är det hundra år sedan några kloka svenska bönder slöt sig samman för att sälja mjölk. Sedan dess har vi på kooperativet Arla utvecklats med mjölkbönderna, sett till att korna mår bra och skapat jobb till hundratusentals människor. Våra naturligt goda produkter berikar det svenska köket och står på matbordet frukost, lunch och middag. Arla betyder mycket för landet, djuren och människorna. Nu firar vi hundra år tillsammans och satsar på minst hundra år till!

Välkommen att fira med oss!

UNIK ARLA TRÄKOSSA

Nu finns Arlas populära Arla Ko som handgjord och unik träkossa. Tillsammans med Carl Malmsten-snickaren Daniel Ericson Rengman har Arla tagit fram en modern tolkning av den kossa som redan 1949 såg dagens ljus som en del av Arlas varumärke. Då som MC-kossan. I samband med Arlas 100-års jubileum som bondeägt kooperativ i Sverige, har en begränsad upplaga av 200 numrerade träkossor tagits fram.

Beställ den unika Arlakossan här!

Jubileumstårta

En kalasgod tårta som är skapad inför Arlas 100-årsjubileum. Fyllningen med vit choklad och crème fraîche är ljuvligt krämig och har perfekt balans mellan sötma och syrlighet. En tårta som passar för både små och stora jubilarer!

Till Jubileumstårtan

FEST OCH KALAS

Det finns nästan alltid något att fira om man är sugen på att fixa en fest. Och så har vi alla de mathögtider över året, både svenska och utländska, då vi passar på att njuta av speciell och underbar mat. Tänk så mycket god mat vi vill laga till de tillfällena och så mycket gott man blir bjuden på. För kalas kan det bli oftare!

Det blir kalas

THROWBACK THURSDAY

I år är det hundra år sedan några kloka svenska bönder slöt sig samman för att sälja mjölk. För att fira 100 år som kooperativ i Sverige kommer vi under året på Arla Sveriges Instagram publicera tillbakablickar på produkter, kampanjer och roliga händelser. Följ med på instagram.com/arlasverige ‪#‎throwbackthursday ‪#‎arla100år

VILKET VAR ÅRET?

Genom åren har Arlas förpackningar ändrat b�de form och färg. Trekantiga och fyrkantiga, randiga och molniga. Här kommer vi att utmana ditt minne med hjälp av några få ledtrådar. Kan du gissa året?

Till Gissa året!