Pincho med ost och parma

Pincho med ost och parma

10 min Buffé Förrätt
En pinchoklassiker med lufttorkad skinka som bara måste smakas!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Rulla in ostbitarna i skinkan.
  • Lägg dem på bröden och toppa med melon.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.
  • Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept. Om du vill kan du göra rörorna i förväg. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar.
Klart!
Tips:

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Energi:

85 kcal

Protein: 4 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Baguette
4 skivor
50 g
Parmaskinka
4 skivor
Meloner
4
Inkluderad
Pincho med sardin
15 min
Pincho med sardin
(2)