Crostini med kronärtskockskräm och räkor

Crostini med kronärtskockskräm och räkor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(62 st)

Crostini med en härlig kräm på kronärtskocka och lättmarinerade räkor - ett perfekt tilltugg! Skala gärna räkorna själv, det blir både billigare och godare.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

  • 20 crostini
  • 1 burk kronärtskockshjärtan ca 390 g
  • 150 g Arla® färskost naturell Färskost Naturell 25%
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 125 g skalade räkor
  • rivet skal och saft 1 citron
  • 2 msk hackad färsk basilika

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Häll av kronärtskockshjärtana, mixa dem med färskost till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar. Blanda räkorna med citron och basilika. Fördela kronärtskockskrämen på crostini. Toppa med räkorna och garnera med basilika.

Näringsvärden, per per st

  • Energi: 50 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag