Crostini med päron och honungsrostade valnötter

Crostini med päron och honungsrostade valnötter

15 min Buffé
Smakliga crostini - en lättgjord start på middagen. Saltet på de honungsrostade valnötterna gör munsbitarna försvinnande goda.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Rosta valnötterna i en torr varm stekpanna. Rör ner honungen och låt den smälta.
  • Ta från värmen och tillsätt rosmarin och flingsalt.
  • Riv päronet grovt och blanda med färskosten.
  • Fördela röran på crostini och toppa med valnötterna.
Klart!
Energi:

80 kcal

Protein: 1 g
Kolhydrater: 6 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Crostini
20
Valnötter
2 dl
Honung
3 msk
Grovhackad färsk rosmarin
½ tsk
Flingsalt
1 tsk
Päron
1
Arla® Färskost Naturell
150 g