Pincho med sardin

Pincho med sardin

15 min Buffé Förrätt
Smakrik med härlig spansk karaktär.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/pincho-med-sardin/

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Rensa sardinerna och dela dem i bitar.
  • Fördela ingredienserna på bröden.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 ca tim.
Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vil länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Energi:

130 kcal

Protein: 7 g
Kolhydrater: 3 g
Fett: 10 g

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Sardiner i olja
100 g
3 msk
Bitar grillad paprika i olja
4
Svarta oliver
4
Inkluderad