Pincho med tonfisk och ägg

Pincho med tonfisk och ägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Krämig tonfisksallad med sälta från kapris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Låt tonfisken rinna av. Skala och mosa ägget. Blanda tonfisk, ägg, yoghurt, senap och salt. Lägg röran på bröden. Toppa med kapris och tomathalvor. Så här gör du pinchos: Räkna med 3–5 pinchos per person. Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept. Om du vill kan du göra rörorna i förväg. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 80 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag