Pincho med tonfisk och ägg
15 min
Buffé
Förrätt
•
Krämig tonfisksallad med sälta från kapris.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Energi:
80 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 8 g |
Kolhydrater: | 4 g |
Fett: | 4 g |
Ingredienser
Baguette
|
4 skivor |
---|
Tonfisk i olja
|
90 g |
---|---|
Hårdkokt ägg
|
½ |
2 dl | |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Cocktailkapris
|
8 |
Körsbärstomater
|
2 |