Pincho med tonfisk och ägg

Pincho med tonfisk och ägg

15 min Buffé Förrätt
Krämig tonfisksallad med sälta från kapris.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Låt tonfisken rinna av. Skala och mosa ägget.
  • Blanda tonfisk, ägg, yoghurt, senap och salt. Lägg röran på bröden. Toppa med kapris och tomathalvor.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.
Klart!
Tips:

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Energi:

80 kcal

Protein: 8 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 4 g

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Tonfisk i olja
90 g
Hårdkokt ägg
½
2 dl
Dijonsenap
1 tsk
Salt
1 krm
Cocktailkapris
8
Körsbärstomater
2
Inkluderad
Pincho med sardin
15 min
Pincho med sardin
(2)