Skagentoast

Skagentoast

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(188 st)

Skagentoast är oslagbart gott som förrätt eller som lättare rätt. Vår skagentoast har både majonnäs och gräddfil i röran tillsammans med de goda räkorna. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g skalade räkor
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 1 msk majonnäs
  • ½ dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • ½ krm vitpeppar
  • 4 skivor formbröd
  • ½ citron
  • ½ kruka färsk dill

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, gräddfil, citronsaft och vitpeppar.
  2. Kantskär och rosta brödskivorna. Skär citronen i klyftor. Lägg räkröran på bröden och garnera med dill och citron.

Tips:

Klicka gärna på lite löjrom eller röd stenbitsrom.

Tips:

Hacka och frys in örter som ledsnat eller mixa en prästo, en mild pesto på stekt vitlök och prästost.
Skär krutonger av torrt bröd och frys in. Smörstek dem till sallader.

Näringsvärden, per

  • Energi: 135 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag