Skagentoast

Skagentoast

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(135 st)

Skagentoast är oslagbart gott som förrätt eller som lättare rätt. Vår skagentoast har både majonnäs och gräddfil i röran tillsammans med de goda räkorna. Mums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g skalade räkor
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 1 msk majonnäs
  • ½ dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • ½ krm vitpeppar
  • 4 skivor formbröd
  • ½ citroner
  • ½ krukor färsk dill

Gör så här:

Gör så här:

Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, gräddfil, citronsaft och vitpeppar. Kantskär och rosta brödskivorna. Skär citronen i klyftor. Lägg räkröran på bröden och garnera med dill och citron. Tips! Klicka gärna på lite löjröm eller röd stenbitsrom.

Näringsvärden, per

  • Energi: 135 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem